L8:s Yoga & Yogamassage

Hej på er och välkomna alla mina underbara vänner som jag har här på bloggen! Idag ska jag tala med er om massage. Jag fick nämligen ett presentkort i födelsedagspresent som gällde en massage i Björklinge. Närmare bestämt så var det en yogamassage på 75 minuter och jag har varit på ett företag som heter L8:s Yoga & Yogamassage och fått denna härliga massage. 

 

Jag blev riktigt glad över det här presentkortet för det var en helt underbart härlig och avslappnande massage. Jag har prövat massage på olika ställen tidigare men aldrig blivit så nöjd som jag har blivit på L8:s Yoga & Yogamassage. Det var så otroligt skönt och avslappnande att gå hit så detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva. Jag har redan bokat in en ny tid om ett par veckor. Det här med att ge bort ett presentkort på en massage det tycker jag är den perfekta gåvan. Jag har själv tänkt att köpa ett sådant presentkort på en massage i Björklinge och ge bort till en vän som fyller år om ett tag. När jag bokade tid så gick jag in på hemsidan och bokade tiden via systemet boka direkt. Jag skriver det här inlägget idag för jag tror att det är fler än jag som skulle vilja gå på denna massage i Björklinge, och för att ge er tipset på att ni kan köpa ett sådant här presentkort. Eller varför inte ge en gåva till er själva, genom att boka en tid för yogamassage på L8:s Yoga & Yogamassage! Till det här företaget kan även ni som är intresserade av yoga vända er. Har ni inte fått massage tidigare har ni verkligen gått miste om något som är riktigt bra och välgörande för kroppen, och gå gärna till L8:s Yogas & Yogamassage om ni söker efter massage i Björklinge!