Din Tandhygienist Harriet

Nej men vad trevligt att du har klickat dig in hit till min blogg idag. Välkommen och jag hoppas att du tycker om det du ska få läsa! Är det bra med dig idag? Har du fått gjort det du hade planerat sedan jag la ut mitt senaste inlägg i förrgår? Från det ena till det andra, så hade jag i dagens inlägg tänkt att prata med dig om en tandläkare på Gotland, nämligen Harriet Croon och hennes mottagning som heter Din Tandhygienist Harriet.  

Det är många som söker efter en tandläkare på Gotland som bland annat kan hjälpa till med en tandblekning. Jag har själv blekt tänderna ganska nyligen och jag gick då till Din Tandhygienist Harriet och fick detta gjort. När man planerar att bleka tänderna tycker jag att det är viktigt att man gör det här hos en riktig tandläkare för man vill ju inte att någonting ska gå fel. Därför skulle jag faktiskt vilja rekommendera alla som vill bleka tänderna här på Gotland att vända sig till denne tandläkare på Gotland, för en tandläkare är inte bara utbildad på universitetet, hos en tandläkare gäller patientförsäkringen vilket inte är fallet på en vanlig skönhetssalong. Nu kan jag i och för sig inte tro att något skulle gå fel om man går till Harriet Croon på Din Tandhygienist Harrieth så risken för att denna försäkring skulle behövas användas är obefintlig, men att bleka tänderna själv eller att vända sig till en någon skönhetssalong tycker åtminstone inte jag känns lika säkert. Jag känner mig helt säker på att ni kommer att bli nöjda med denna tandläkare på Gotland oavsett om ni går dit för att bleka tänderna eller för någonting annat.