Blommor i Örkelljunga

Hej på er alla underbara människor och välkomna till bloggen den här onsdagen i februari. Det är så roligt att ni är så många som varje dag väljer att komma till mig för att se vad det är för spännande grejer jag kommer att skriva om. Jag tänkte att jag i det här inlägget skulle fokusera på något som betyder mycket mig och det är det här med blommor. Det här inlägget ska handla om en butik som säljer blommor i Örkelljunga och det är en fantastisk butik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. 

Det är så bra att veta om för er, tror jag åtminstone, att det går att få hjälp att köpa en vacker bukett blommor om man bara vänder sig till något företag där personalen har kompetens och erfarenhet inom blommor. Om ni kanske har letat efter något företag inom det här med blommor i Örkelljunga men ännu inte hittat en blomsterbutik så vet ni i alla fall nu att det finns en blomsterbutik med försäljning av vackra och hållbara blommor i Örkelljunga. Alldeles speciellt trevligt är det ju att i dessa tider, annars också för den delen, att det går lika bra att beställa blommor av Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ utan att besöka själva butiken. Har ni kanske någon vän som sitter isolerad på grund av pandemin så hade nog den personen uppskattat mycket att få en bukett blommor levererat till sig via ett blomsterbud. Det var väl vad jag skulle säga om det här och jag hoppas att ni tyckte det var bra att jag skrev ett inlägg om detta.